reinigen en coaten bedrijfspanden

De uitstraling van uw bedrijfspand speelt een belangrijke rol bij de indruk die u achterlaat bij bezoekers. Zien de gevel en het dak er vervuild en mat uit? Dan komt u al snel minder professioneel over. Gelukkig is dit heel snel te verhelpen. Gevel&Dak heeft veel ervaring in het reinigen van bedrijfspanden door heel Nederland. Door middel van onze snelle en efficiënte behandeltechnieken ziet uw pand er binnen de kortste keren weer als nieuw uit en straalt u de professionaliteit die u als ondernemer wilt.

GEKWALIFICEERD

Bij Gevel&Dak werken uitsluitend gekwalificeerde specialisten. We hebben jarenlange ervaring in het reinigen en coaten van daken en gevels en schilderwerk.
KWALITATIEF DUURZAAM

Bij Gevel&Dak werken we met kwalitatieve en duurzame producten. Deze producten zorgen voor een veilige manier van werken, hoogwaardige afwerking en een langere levensduur.SNELLE SERVICE

We werken snel en efficiënt en voeren onze werkzaamheden uit vanaf een bouwkraan en hoogwerker. Onze werkwijze is erop gericht om u zo snel mogelijk vooruit te helpen.


Aantrekkelijk duurzaam

Door uw bedrijfspand te laten reinigen, ontdoet u het pand van het opgehoopte vuil en maakt u het weerbaarder tegen nieuw vuil en weeromstandigheden. U kunt nog een stap verdergaan en uw dak en gevel laten coaten. Dit zorgt voor een aantrekkelijk nieuw uiterlijk, een langere levensduur en, indien van toepassing, betere verkoopbaarheid van uw pand. We komen graag persoonlijk langs om uw pand te inspecteren en de mogelijkheden te bespreken.

ACTIEBEELDEN

ADRESGEGEVENS

Gevel&Dak BV
De Kleine Elst 14
5246 JH Rosmalen

24/7 KLANTENSERVICE

Hoofdkantoor: 073 – 8508447
Breda: 076-7002130
Tilburg: 013-2032185
Eindhoven: 040-3041723
[email protected]WERKZAAM VOOR

Particulieren, glazenwassersbedrijven, klussenbedrijven, dakdekkersbedrijven, makelaars, fotografen, overheid, scholen, woningcorporaties, aannemers en overige bedrijven.