specialistisch contact

Laat u het gevel- en dakwerk rondom uw bedrijfspand of woning liever aan een specialist over? Een verstandige keuze. We vertellen u graag waarom u voor Gevel&Dak kunt kiezen. In de eerste plaats zijn we een echt én hecht familiebedrijf. Maar, wat zegt dat nou eigenlijk? Het betekent vooral dat Gevel&Dak geen ingewikkeld bedrijf is. We werken hard, we werken samen en in onze organisatie heeft u niet te maken met verschillende lagen, schijven en contactpersonen. Als team zitten we op één lijn en hebben we maar één doel: onze klanten blij maken door hun pand met onze professionele behandelmethodes een nieuwe uitstraling geven. Tevreden opdrachtgevers, daar doen we het voor.

GEKWALIFICEERD

Bij Gevel&Dak werken uitsluitend gekwalificeerde specialisten. We hebben jarenlange ervaring in het reinigen en coaten van daken en gevels en schilderwerk.
KWALITATIEF DUURZAAM

Bij Gevel&Dak werken we met kwalitatieve en duurzame producten. Deze producten zorgen voor een veilige manier van werken, hoogwaardige afwerking en een langere levensduur.SNELLE SERVICE

We werken snel en efficiënt en voeren onze werkzaamheden uit vanaf een bouwkraan en hoogwerker. Onze werkwijze is erop gericht om u zo snel mogelijk vooruit te helpen.


Onze diensten

De diensten van Gevel&Dak zijn erop gericht om uw pand op wat voor manier dan ook te verbeteren, zonder dat u complete onderdelen moet vervangen. Het reinigen en coaten van gevels, daken en houtwerk kan snel en efficiënt gedaan worden, maar het effect is des te indrukwekkender. In korte tijd kan uw bedrijfspand of woning een nieuwe, frisse uitstraling krijgen én verlengt u de levensduur van het dak en/of de gevel.

 

Gevel&Dak kan u met verschillende specialisaties van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket: het aanpakken van zowel het dak, de gevel als het houtwerk maar u mag ons ook bellen als u bijvoorbeeld alleen u dak wilt laten reinigen. Al onze diensten bevatten een inspectie van uw dak, gevel en houtwerk en een vrijblijvende offerte. Daarnaast zullen we na afloop van de werkzaamheden nog een zeer grondige check uitvoeren. We kunnen u in een vrijblijvend orientatiegesprek al onze mogelijkheden laten zien, de keuze is vervolgens aan u.

ADRESGEGEVENS

Gevel&Dak BV
De Kleine Elst 14
5246 JH Rosmalen

24/7 KLANTENSERVICE

Hoofdkantoor: 073 – 8508447
Breda: 076-7002130
Tilburg: 013-2032185
Eindhoven: 040-3041723
[email protected]WERKZAAM VOOR

Particulieren, glazenwassersbedrijven, klussenbedrijven, dakdekkersbedrijven, makelaars, fotografen, overheid, scholen, woningcorporaties, aannemers en overige bedrijven.