Schilderwerk

U kunt bij Gevel&Dak terecht voor het schilderen van het houtwerk aan de buitenkant van uw pand, denk aan kozijnen en boeiborden. Deze onderdelen zijn ook heel belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijfspand of woning, maar krijgen in de buitenlucht veel te verduren. Scheuren en verrotting in het hout zorgen niet alleen voor een onverzorgd aanzicht, maar kunnen op termijn mogelijk ook voor problemen zorgen.

 

In een paar stappen kunnen we het houtwerk vernieuwen: we verwijderen oude verfresten, ontvetten het hout, herstellen het houtrot en schilderen het houtwerk vervolgens. Uw pand ziet er na afloop weer helemaal strak uit en het hout kan er weer jaren tegen aan

GEKWALIFICEERD

Bij Gevel&Dak werken uitsluitend gekwalificeerde specialisten. We hebben jarenlange ervaring in het reinigen en coaten van daken en gevels en schilderwerk.
KWALITATIEF DUURZAAM

Bij Gevel&Dak werken we met kwalitatieve en duurzame producten. Deze producten zorgen voor een veilige manier van werken, hoogwaardige afwerking en een langere levensduur.SNELLE SERVICE

We werken snel en efficiënt en voeren onze werkzaamheden uit vanaf een bouwkraan en hoogwerker. Onze werkwijze is erop gericht om u zo snel mogelijk vooruit te helpen.


Kies de specialist

Laat u het gevel- en dakwerk rondom uw bedrijfspand of woning liever aan een specialist over? Een verstandige keuze. We vertellen u graag waarom u voor Gevel&Dak kunt kiezen. In de eerste plaats zijn we een echt én hecht familiebedrijf. Maar, wat zegt dat nou eigenlijk? Het betekent vooral dat Gevel&Dak geen ingewikkeld bedrijf is. We werken hard, we werken samen en in onze organisatie heeft u niet te maken met verschillende lagen, schijven en contactpersonen. Als team zitten we op één lijn en hebben we maar één doel: onze klanten blij maken door hun pand met onze professionele behandelmethodes een nieuwe uitstraling geven. Tevreden opdrachtgevers, daar doen we het voor.

ADRESGEGEVENS

Gevel&Dak BV
De Kleine Elst 14
5246 JH Rosmalen

24/7 KLANTENSERVICE

Hoofdkantoor: 073 – 8508447
Breda: 076-7002130
Tilburg: 013-2032185
Eindhoven: 040-3041723
[email protected]WERKZAAM VOOR

Particulieren, glazenwassersbedrijven, klussenbedrijven, dakdekkersbedrijven, makelaars, fotografen, overheid, scholen, woningcorporaties, aannemers en overige bedrijven.