Kies de specialist

De diensten van Gevel&Dak zijn erop gericht om uw pand op wat voor manier dan ook te verbeteren, zonder dat u complete onderdelen moet vervangen. Het reinigen en coaten van gevels, daken en houtwerk kan snel en efficiënt gedaan worden, maar het effect is des te indrukwekkender. In korte tijd kan uw bedrijfspand of woning een nieuwe, frisse uitstraling krijgen én verlengt u de levensduur van het dak en/of de gevel.

 

Gevel&Dak kan u met verschillende specialisaties van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket: het aanpakken van zowel het dak, de gevel als het houtwerk maar u mag ons ook bellen als u bijvoorbeeld alleen u dak wilt laten reinigen. Al onze diensten bevatten een inspectie van uw dak, gevel en houtwerk en een vrijblijvende offerte. Daarnaast zullen we na afloop van de werkzaamheden nog een zeer grondige check uitvoeren. We kunnen u in een vrijblijvend orientatiegesprek al onze mogelijkheden laten zien, de keuze is vervolgens aan u.

Onze diensten

Dakreiniging en coatingGevel reiniging en coatingReinigen en coaten bedrijfspandenSchilderwerk buitenComplete metamorfoseMachineverhuurADRESGEGEVENS

Gevel&Dak BV
De Kleine Elst 14
5246 JH Rosmalen

24/7 KLANTENSERVICE

Hoofdkantoor: 073 – 8508447
Breda: 076-7002130
Tilburg: 013-2032185
Eindhoven: 040-3041723
[email protected]WERKZAAM VOOR

Particulieren, glazenwassersbedrijven, klussenbedrijven, dakdekkersbedrijven, makelaars, fotografen, overheid, scholen, woningcorporaties, aannemers en overige bedrijven.