Gevel Reinigen en Coaten

Voorheen was het vaak zo dat een gevel pas werd gerenoveerd als deze echt beschadigd was en er problemen ontstonden, zoals lekkages. Maar niemand vindt het leuk om tegen een grauw en vies pand aan te kijken. Met onze gevelreiniging en gevelcoating is dit echter heel snel opgelost.

Reinigen

Bij het reinigen van de gevel worden eerst de meeste vuiligheden onder hoge druk met warm water weggespoten. Indien nodig kan door middel van stralen vervolgens het meest hardnekkige vuil worden aangepakt. Doordat de gevel dan weer vrij is van vuil, worden de muren ook minder aangetast en gaan ze langer mee.

VOEGEN

Vervolgens kunnen we u gevel opnieuw voegen, over het algemeen een belangrijk onderdeel van het herstellen van een gevel of buitenmuur. Oud en versleten voegwerk wordt vervangen door nieuwe voegen, wat uw pand direct een zichtbare opknapbeurt geeft.
Coaten

De laatste stap is het impregneren en coaten van de gevel(s). Hierbij wordt een beschermlaag aangebracht in een door u gekozen kleur. Hiermee geeft u de gevels weer een mooie en frisse uitstraling.

Kies de specialist

Laat u het gevel- en dakwerk rondom uw bedrijfspand of woning liever aan een specialist over? Een verstandige keuze. We vertellen u graag waarom u voor Gevel&Dak kunt kiezen. In de eerste plaats zijn we een echt én hecht familiebedrijf. Maar, wat zegt dat nou eigenlijk? Het betekent vooral dat Gevel&Dak geen ingewikkeld bedrijf is. We werken hard, we werken samen en in onze organisatie heeft u niet te maken met verschillende lagen, schijven en contactpersonen. Als team zitten we op één lijn en hebben we maar één doel: onze klanten blij maken door hun pand met onze professionele behandelmethodes een nieuwe uitstraling geven. Tevreden opdrachtgevers, daar doen we het voor.

ACTIEBEELDEN

ADRESGEGEVENS

Gevel&Dak BV
De Kleine Elst 14
5246 JH Rosmalen

24/7 KLANTENSERVICE

Hoofdkantoor: 073 – 8508447
Breda: 076-7002130
Tilburg: 013-2032185
Eindhoven: 040-3041723
[email protected]WERKZAAM VOOR

Particulieren, glazenwassersbedrijven, klussenbedrijven, dakdekkersbedrijven, makelaars, fotografen, overheid, scholen, woningcorporaties, aannemers en overige bedrijven.