Verhuur bouwkraan en/of hoogwerker

Zijn er werkzaamheden nodig aan uw pand waarbij u de hoogte in moet? Wij bieden de mogelijkheid om bij ons een bouwkraan en/of hoogwerker te huren. Dit kan per uur, per halve dag of per dag. De bouwkraan en/of hoogwerker wordt geleverd met een machinist en een breed assortiment aan toebehoren, zoals dakpancassettes, een pallethaak, dakpannenklem, vast manbak, losse manbak en puinbak.
De bouwkraan heeft een reikwijdte van 30 meter, de hoogwerker reikt tot 23 meter hoogte. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken of laat een bericht achter.

GEKWALIFICEERD

Bij Gevel&Dak werken uitsluitend gekwalificeerde specialisten. We hebben jarenlange ervaring in het reinigen en coaten van daken en gevels en schilderwerk.
KWALITATIEF DUURZAAM

Bij Gevel&Dak werken we met kwalitatieve en duurzame producten. Deze producten zorgen voor een veilige manier van werken, hoogwaardige afwerking en een langere levensduur.SNELLE SERVICE

We werken snel en efficiënt en voeren onze werkzaamheden uit vanaf een bouwkraan en hoogwerker. Onze werkwijze is erop gericht om u zo snel mogelijk vooruit te helpen.


Kies de specialist

Laat u het gevel- en dakwerk rondom uw bedrijfspand of woning liever aan een specialist over? Een verstandige keuze. We vertellen u graag waarom u voor Gevel&Dak kunt kiezen. In de eerste plaats zijn we een echt én hecht familiebedrijf. Maar, wat zegt dat nou eigenlijk? Het betekent vooral dat Gevel&Dak geen ingewikkeld bedrijf is. We werken hard, we werken samen en in onze organisatie heeft u niet te maken met verschillende lagen, schijven en contactpersonen. Als team zitten we op één lijn en hebben we maar één doel: onze klanten blij maken door hun pand met onze professionele behandelmethodes een nieuwe uitstraling geven. Tevreden opdrachtgevers, daar doen we het voor.

ADRESGEGEVENS

Gevel&Dak BV
De Kleine Elst 14
5246 JH Rosmalen

24/7 KLANTENSERVICE

Hoofdkantoor: 073 – 8508447
Breda: 076-7002130
Tilburg: 013-2032185
Eindhoven: 040-3041723
[email protected]WERKZAAM VOOR

Particulieren, glazenwassersbedrijven, klussenbedrijven, dakdekkersbedrijven, makelaars, fotografen, overheid, scholen, woningcorporaties, aannemers en overige bedrijven.