Schilderwerk Buiten Vinkel

Bij Schilderwerk Buiten Vinkel kunt u terecht voor het schilderen van het houtwerk aan de buitenkant van uw pand, denk aan kozijnen en boeiborden. Deze onderdelen zijn ook heel belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Het schilderwerk buiten krijgt veel te verduren. Scheuren en verrotting in het hout zorgen niet alleen voor een onverzorgd aanzicht, maar kunnen op termijn mogelijk ook voor problemen zorgen.

In een paar stappen kunnen we het houtwerk en schilderwerk vernieuwen: we verwijderen oude verfresten, ontvetten het hout, herstellen het houtrot en schilderen het houtwerk vervolgens. Uw pand ziet er na afloop weer helemaal strak uit en het hout kan er weer jaren tegen aan.

 

Kies de specialist in buiten schilderwerk Vinkel
Laat u het gevel- en dakwerk rondom uw bedrijfspand of woning liever aan een specialist over? Een verstandige keuze. We vertellen u graag waarom u voor Schilderwerk buiten Vinkel kunt kiezen. In de eerste plaats zijn we een echt én hecht familiebedrijf. Maar, wat zegt dat nou eigenlijk? Het betekent vooral dat Schilderwerk Buiten Vinkel geen ingewikkeld bedrijf is. We werken hard, we werken samen en in onze organisatie heeft u niet te maken met verschillende lagen, schijven en contactpersonen. Als team zitten we op één lijn en hebben we maar één doel: onze klanten blij maken door hun pand met onze professionele behandelmethodes een nieuwe uitstraling geven. Tevreden opdrachtgevers, daar doen we het voor.

 

Bij Schilderwerk Buiten Vinkel bent u aan het juiste adres voor het houtwerk van uw pand

 

Schilderwerk Buiten Vinkel staat voor u klaar
  • We inspecteren het houtwerk
  • Daarna krijgt u een passend advies met een gratis offerte
  • We laten onze experts de werkzaamheden uitvoeren
  • We voeren een laatste grondige check uit
  • Al onze werkzaamheden doen we vanuit onze eigen bouwkraan/hoogwerker

ADRESGEGEVENS

Gevel&Dak BV
Industriepark Vliedberg 7 5251 RG Vlijmen
Everdenberg 13 4902 TT Oosterhout

24/7 KLANTENSERVICE

Hoofdkantoor: 073 – 8508447
Breda: 076-7002130
Tilburg: 013-2032185
Eindhoven: 040-3041723
[email protected]WERKZAAM VOOR

Particulieren, glazenwassersbedrijven, klussenbedrijven, dakdekkersbedrijven, makelaars, fotografen, overheid, scholen, woningcorporaties, aannemers en overige bedrijven.