Gevelreiniging Sint-Michielsgestel

Gevelreiniging Sint-Michielsgestel weet dat de gevel een belangrijk onderdeel van uw huis of pand is; u ziet er immers veel aan af. Maar de gevel raakt in de loop der jaren behoorlijk aangetast, onder meer door weeromstandigheden en de aanhechting van vuil. Gevelreiniging Sint-Michielsgestel kan uw gevel behandelen zodat deze er weer als nieuw uitziet en beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Het reinigen van damwanden en gevelbeplatingen vallen hier ook onder. Zie het als een soort gevelrenovatie.

 

Hoe gaan we te werk?
We beginnen met het inspecteren van de gevel. Hierbij kijken we onder meer naar het bouwmateriaal waaruit de gevel is opgebouwd. Op basis daarvan krijgt u een passend advies met een gratis offerte. Hoogtes zijn voor ons geen probleem; al onze werkzaamheden voeren we uit vanuit onze eigen bouwkraan/hoogwerker.
Bij gevelreinigen maken we gebruik van een hogedrukspuit met verwarmd water, tot max. 150 °C.  Dit is te vergelijken met stoomcleanen. Na de gevel reiniging wordt de gevel gehydrofobeerd (geïmpregneerd) of behandeld met een van onze coatings. We voeren na de gevelreiniging een laatste grondige check uit waarna uw gevel er weer jaren tegenaan aan kan.

 

Bij Gevelreiniging Sint-Michielsgestel bent u aan het juiste adres voor het renoveren en reinigen van uw gevel!

 

Gevelreiniging Sint-Michielsgestel staat voor u klaar
  • We inspecteren het dak en/of de gevel
  • Daarna krijgt u een passend advies met een gratis offerte
  • Afhankelijk van de ondergrond brengen we desinfectiemiddel en/of primer aan
  • Met een airless of rollers spuit wordt de coating vervolgens in twee lagen aangebracht
  • We voeren een laatste grondige check uit
  • Al onze werkzaamheden doen we vanuit onze eigen bouwkraan/hoogwerker

 

In de loop der jaren raken gevels en daken behoorlijk aangetast. Dit is het gevolg van bepaalde weeromstandigheden, maar ook van onder andere mos en algen die zich aan het oppervlak hechten. Dat maakt een dak en een gevel er niet mooier op. Tegen de tijd dat u zich hieraan gaat storen, gaat u wellicht overwegen om nieuwe dakpannen aan te schaffen of de gevel te restaureren, ondanks dat de bestaande nog niet versleten zijn en het dak niet lekt. Zonde! Het is met onze behandelmethodes voor gevels namelijk ook mogelijk om alles er weer als nieuw uit te laten zien, zonder te hoeven investeren in een compleet nieuw dak en/of gevel.

 

Met dakcoating wordt een beschermende laag over de dakpannen aangebracht. Deze is vuilafstotend, waardoor vuil minder kans krijgt om zich aan het dak te hechten. Daarnaast zorgt het voor langere houdbaarheid van het dak en ziet het er weer als nieuw uit.

 

Gevels hydrofoberen ( impregneren ) wij met een transparante Nano- coating. Tevens kunnen wij gevels sausen in elk gewenste kleur.

ADRESGEGEVENS

Gevel&Dak BV
Industriepark Vliedberg 7 5251 RG Vlijmen
Everdenberg 13 4902 TT Oosterhout

24/7 KLANTENSERVICE

Hoofdkantoor: 073 – 8508447
Breda: 076-7002130
Tilburg: 013-2032185
Eindhoven: 040-3041723
[email protected]WERKZAAM VOOR

Particulieren, glazenwassersbedrijven, klussenbedrijven, dakdekkersbedrijven, makelaars, fotografen, overheid, scholen, woningcorporaties, aannemers en overige bedrijven.